Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 298g54kcal1.7g7.4g1.2g2.1g
Sipuli 71g22kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Kananmuna kuoreton 66g93kcal8.2g0.2g6.7g0g
Pekoni rasvainen 71g269kcal8.6g0g26.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa71g214kcal16.4g0g16.4g0g
Voi 48g345kcal0.6g0.2g38.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1994kcal72.8g22.4g179g6.6g
Valittu annoskoko625g997kcal36.4g11.2g89.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna313g499kcal18.2g5.6g44.8g1.7g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425