Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka93g10kcal1g1g0.2g0.9g
Lanttu 144g42kcal1.4g6.6g0.4g2.6g
Porkkana 129g42kcal0.8g7.2g0.3g3.3g
Sipuli 72g22kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Kesäkurpitsa zucchini 93g17kcal0.5g2.3g0.4g0.7g
Mustapippuri 1.4g4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g3.6g12kcal0g2.8g0g0g
Sinappi 3.6g4.7kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g3.6g6.1kcal0g1.5g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g72g22kcal0.7g2.9g0.2g0g
Rypsiöljy 7.2g64kcal0g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g488kcal11.4g57.6g18g18.4g
Valittu annoskoko625g244kcal5.7g28.8g9g9.2g
Annoskoko puolitettuna313g122kcal2.9g14.4g4.5g4.6g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091