Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g454g159kcal7.3g31.3g0.5g6.4g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g91g272kcal23.6g0g20g0g
Oliiviöljy 12g108kcal0g0g12.3g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Basilika, tuore 1.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Oregano, kuivattu 3.6g11kcal0.4g0.8g0.4g1.6g
Mustapippuri 1.8g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1163kcal66.2g74g67g19g
Valittu annoskoko625g582kcal33.1g37g33.5g9.5g
Annoskoko puolitettuna313g291kcal16.6g18.5g16.8g4.8g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341213