Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl80g274kcal11.3g45g5.4g8.8g
Vesi201g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)302g121kcal11.2g19.6g0.3g0g
Mustikka metsä- 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Pellavansiemenöljy30g272kcal0g0g30.2g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl10g64kcal1.4g0.3g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1462kcal47.8g130g84.4g17.8g
Valittu annoskoko625g731kcal23.9g65g42.2g8.9g
Annoskoko puolitettuna313g365kcal12g32.5g21.1g4.5g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111