Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g317g1110kcal25.4g247.3g1.9g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 97g80kcal1.2g4.1g6g2.1g
Porkkana, paistettu 45g39kcal0.3g2.6g2.8g1.2g
Jauheliha, sika-nauta 91g201kcal15.9g0g15.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2858kcal85.6g508g52.2g6.6g
Valittu annoskoko625g1429kcal42.8g254g26.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna313g715kcal21.4g127g13.1g1.7g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.6g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605