Tofu-linssisalaatti

Keitä n. 1 dl linssejä.

Paista kuutioitu tofu seesamiöljyssä ja lisää paiston loppuvaiheessa teelusikallinen soijakastiketta mausteeksi.

Lisää paloiteltu paprika ja paista vielä hetki.

Revi lollo rosso salaattiastiaan, lisää karpalot, cashew-pähkinät, keitetyt linssit ja paistetut tofut + paprika.

Tee salaatinkastike (öljy, viinietikka, yrtit, suola, sokeri) ja kaada kulhoon muiden ainesten joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 34g4.3kcal0.4g0.3g0.1g0.3g
Cashewpähkinä 17g98kcal3.4g3.2g7.9g0.6g
Kuivattu karpalo (Monarch), annos 20g43g145kcal0g33.6g0.6g1.7g
Paprika punainen 119g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Tofu, maustamaton (Alpro soya), annos 125g295g309kcal30.9g2.9g19.2g1.8g
Seesamiöljy, Amoy2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Soijakastike 1.7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Keitetyt linssit (Go green), annos 100g113g130kcal10.2g22.3g0.5g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1495kcal92.2g135.8g63.2g31.6g
Valittu annoskoko625g747kcal46.1g67.9g31.6g15.8g
Annoskoko puolitettuna313g374kcal23.1g34g15.8g7.9g
Arvot/100g100g120kcal7.4g10.9g5.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346735