Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty229g156kcal3.4g33.6g0.5g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g66g19kcal0.4g3.9g0.1g1.7g
Palsternakka 127g81kcal0.6g15g0.5g5.7g
Kesäkurpitsa zucchini 127g23kcal0.7g3.2g0.5g0.9g
Sipuli (kuorittu)31g8.2kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu31g38kcal3.4g0.1g2.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.1g46kcal0g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g810kcal19.8g128.8g19.2g22g
Valittu annoskoko625g405kcal9.9g64.4g9.6g11g
Annoskoko puolitettuna313g203kcal5g32.2g4.8g5.5g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641