Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)81g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.9g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Purjosipuli 8.1g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Palsternakka 20g13kcal0.1g2.4g0.1g0.9g
Selleri, annos 50g20g2.8kcal0.2g0.6g0g0g
Lanttu 20g5.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 122g168kcal22.9g0g8.5g0g
Dolmio Light Classico Bolognese203g75kcal2.4g15.9g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 122g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g607kcal55.2g52.6g18.2g10.6g
Valittu annoskoko625g303kcal27.6g26.3g9.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna313g152kcal13.8g13.2g4.6g2.7g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953