Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi72g324kcal4.7g43.2g15.1g2.2g
Voi, 1 tl, 5 g24g175kcal0.2g0.2g19.2g0g
Sokeri 12g47kcal0g11.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss168g58kcal1.7g6.9g1.3g6.2g
Flora Vanilla 12%115g219kcal5.2g18.4g13.8g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g72g180kcal4.2g2.3g16.9g0.1g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g86g138kcal6.3g1.4g6g0g
Tomusokeri 1dl=60g14g58kcal0g14.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini10g34kcal8.2g0g0g0g
Marianne crush 150g48g206kcal0.6g41.3g4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2907kcal62.2g286.8g152.6g18.6g
Valittu annoskoko625g1454kcal31.1g143.4g76.3g9.3g
Annoskoko puolitettuna313g727kcal15.6g71.7g38.2g4.7g
Arvot/100g100g233kcal5g22.9g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901