KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore492g959kcal92g0g66.4g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kanamuna, paistettu (pirkka)41g90kcal5.4g0.2g7.6g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro25g7.5kcal0.5g1g0.1g0.8g
Mustapippuri 1.6g4.6kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 23g122kcal0.1g0.1g13.8g0g
Piparjuuri, annos 10g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Viinietikka 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2392kcal197.4g8g176.4g4g
Valittu annoskoko625g1196kcal98.7g4g88.2g2g
Annoskoko puolitettuna313g598kcal49.4g2g44.1g1g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715