Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g476g452kcal95.1g0g8.1g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g55g144kcal1.7g2.5g14.9g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]94g317kcal11.3g0g34.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1826kcal216.2g5g115.6g0.2g
Valittu annoskoko625g913kcal108.1g2.5g57.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna313g457kcal54.1g1.3g28.9g0.1g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270