Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g196g324kcal39.2g0g19.6g0g
Herkkusieni 108g17kcal2.3g0.3g0.4g1.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g245g86kcal3.9g16.9g0.2g3.4g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g28g25kcal0.8g1g1.9g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g4.9g36kcal0g0g3.9g0g
Oliiviöljy 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Soijakastike 8.8g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
Ketsuppi, Heinz20g20kcal0.2g4.7g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1180kcal95.8g61.2g62g11.4g
Valittu annoskoko625g590kcal47.9g30.6g31g5.7g
Annoskoko puolitettuna313g295kcal24g15.3g15.5g2.9g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726