Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Sipuli (kuorittu)30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Paprika, punainen15g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g238g48kcal3.1g7.1g0.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g149g37kcal1.9g6.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g60g180kcal11.3g0.1g14.9g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g60g95kcal1.3g2.3g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g914kcal36.8g39.8g66.2g2.6g
Valittu annoskoko625g457kcal18.4g19.9g33.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna313g229kcal9.2g10g16.6g0.7g
Arvot/100g100g73kcal2.9g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362950