Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g381g221kcal28.6g19.1g3.4g0.4g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g38g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 53g23kcal5.2g0.2g0.1g0g
Vadelma 152g63kcal1.5g6.2g1.2g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g612kcal70.6g51g9.4g12g
Valittu annoskoko625g306kcal35.3g25.5g4.7g6g
Annoskoko puolitettuna313g153kcal17.7g12.8g2.4g3g
Arvot/100g100g49kcal5.6g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231