Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 125g178kcal15.6g0.4g12.8g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl226g815kcal4.5g6.1g86.1g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 226g88kcal7.5g6.3g3.4g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g14g7.5kcal0.8g0.4g0.3g13.6g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g7.9g0.1g0.4g
Voi 23g164kcal0.3g0.1g18.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2582kcal59.8g42.4g242.2g28g
Valittu annoskoko625g1291kcal29.9g21.2g121.1g14g
Annoskoko puolitettuna312g646kcal15g10.6g60.6g7g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327