Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Sipulikuutiot Apetit38g10kcal0.5g1.8g0.1g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g7.5g23kcal1.2g0.5g1.7g0g
Maustepippuri, annos 1g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Poronpaisti 377g686kcal116g0g24.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1600kcal235.6g4.6g70.4g0g
Valittu annoskoko625g800kcal117.8g2.3g35.2g0g
Annoskoko puolitettuna313g400kcal58.9g1.2g17.6g0g
Arvot/100g100g128kcal18.8g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478