Karppi-letut by Hannajii

Hieman on vaikea ilman vaakaa laskeskella noita gramma määriä aivan totaalisen tarkkaan, mutta uskoisin päässeeni ihan tarpeeksi lähelle.

:)

Eli siis selkokielellä resepti kuuluu:

-3 munaa
-2 ruokalusikallista psyllium jauhetta (esim fiber hysk)
-3 ruokalusikallista turkkilaista jogurttia.

Sekoita ja paista.

Tästä tulee mielestäni melko "suolaista" joten jos haluaa tehdä makeita lettuja niin kannattanee lisätä esim steviaa tms. Joko taikinaan tai valmiille letulle.

Tälläisenään käy hyvin suolaiseksi letuksi.

Tästä tulee suunnilleen yksi paksuhko keskikokoisen paistinpannun pohjan kokoinen lettu tai muutama pienempi riippuen määrästä minkä pannulle kerralla lappaa.

Taikina on melko paksua "kittiä"

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 469g947kcal60g1.5g78.9g0g
Psyllium, luomu (Urtekram), annos 100g57g102kcal0.9g0g0.3g48.3g
Lindahls Turkisk Yoghurt99g119kcal3.3g3.7g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2337kcal128.4g10.4g178.2g96.6g
Valittu annoskoko625g1168kcal64.2g5.2g89.1g48.3g
Annoskoko puolitettuna313g584kcal32.1g2.6g44.6g24.2g
Arvot/100g100g187kcal10.3g0.8g14.3g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369346