Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g245g56kcal1g13g0g1.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g110g22kcal0.7g4.2g0.3g1.5g
Kurkku, tuore98g10kcal0.6g1.7g0.1g0.7g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki98g78kcal12.7g2g2g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g16g40kcal2.5g0.3g3.1g0g
Salaatti, jäävuori tuore49g4.9kcal0.5g0.4g0.1g0.5g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g428kcal36.2g44.2g11.2g8.8g
Valittu annoskoko625g214kcal18.1g22.1g5.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna313g107kcal9.1g11.1g2.8g2.2g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.5g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511