Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 249g45kcal1.4g6.2g1g1.7g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g153g252kcal30.6g0g15.3g0g
Voi 4.3g31kcal0.1g0g3.5g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)71g249kcal11.4g45.5g1.8g4.3g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 7.1g7.7kcal0.6g1.2g0g0.1g
Chili paprika punainen5.3g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g61g67kcal4.8g8.5g0.6g4.8g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g46g116kcal8.8g0g10.2g0g
Korppujauho 5.3g20kcal0.6g4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1590kcal117.4g134g65g23.2g
Valittu annoskoko625g795kcal58.7g67g32.5g11.6g
Annoskoko puolitettuna313g398kcal29.4g33.5g16.3g5.8g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.7g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485