Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g536g150kcal3.2g31.9g1.1g13.4g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Mustapippuri 2.1g6kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste80g315kcal26.5g0g22.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1047kcal59.8g65.4g59.8g28g
Valittu annoskoko625g524kcal29.9g32.7g29.9g14g
Annoskoko puolitettuna313g262kcal15g16.4g15g7g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922