Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g13g6.4kcal0g1.6g0g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Basilika, tuore 40g11kcal1.2g0.4g0.3g0.6g
Chili paprika punainen13g5.3kcal0.3g1.2g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g239g447kcal6.2g2.6g46.4g5.7g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g40g155kcal13.2g0g11.3g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g10g80kcal0g0g9.2g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g259g246kcal7.8g50.8g0.8g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1924kcal59g116.6g136.2g18.2g
Valittu annoskoko625g962kcal29.5g58.3g68.1g9.1g
Annoskoko puolitettuna313g481kcal14.8g29.2g34.1g4.6g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292