Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa228g39kcal0.9g5.7g1.4g1.6g
Kanamuna kuoreton, annos 100g78g111kcal9.8g0.2g8g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 52g164kcal5.5g30.9g1.1g2.9g
Purjosipuli 98g22kcal1.8g2.3g0.2g2g
Rypsiöljy 20g173kcal0g0g19.5g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g146g359kcal24.9g4.4g27.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1735kcal85.8g87.2g116g13.2g
Valittu annoskoko625g868kcal42.9g43.6g58g6.6g
Annoskoko puolitettuna313g434kcal21.5g21.8g29g3.3g
Arvot/100g100g139kcal6.9g7g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630