Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee431g525kcal90.4g0g17.2g0g
Osterikastike, Blue Dragon65g78kcal2.2g17.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 16g54kcal0g13.2g0g0.2g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Valkosipuli 4.3g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%108g172kcal2.9g2.9g16.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1678kcal192g69.6g66.8g1.4g
Valittu annoskoko625g839kcal96g34.8g33.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna313g420kcal48g17.4g16.7g0.4g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.6g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312