Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g124g422kcal16.2g83.9g2.1g6.6g
Kurpitsansiemen, Risetti57g323kcal10.3g24.1g20.6g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 38g258kcal10.3g2.6g22.2g4.7g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g23g149kcal3.4g3.4g14.9g0g
Hasselpähkinä 38g246kcal5.4g1.3g23.3g6.7g
Pellavansiemen kokonainen 19g97kcal3.8g0.2g8g5g
Auringonkukansiemen 38g227kcal8.8g4.8g18.9g2.3g
Vesi287g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3445kcal116.4g240.6g220g50.6g
Valittu annoskoko625g1723kcal58.2g120.3g110g25.3g
Annoskoko puolitettuna312g861kcal29.1g60.2g55g12.7g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.3g17.6g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305