Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Tomaattimurska 126g37kcal0.7g6.7g0.3g2.4g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g126g63kcal1.9g2.5g5g2.5g
Hunaja 5g17kcal0g4.1g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 84g112kcal7.1g14.8g1.7g4.2g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 42g134kcal10.2g19.2g0.8g3.7g
Herne 34g23kcal1.7g3.1g0.1g1g
Kukkakaali 84g20kcal1.5g1.8g0.3g1.9g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g967kcal47g108.6g31.6g32.8g
Valittu annoskoko625g484kcal23.5g54.3g15.8g16.4g
Annoskoko puolitettuna313g242kcal11.8g27.2g7.9g8.2g
Arvot/100g100g77kcal3.8g8.7g2.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381982