Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 217g244kcal45.9g0g6.5g0g
Lanttu 130g38kcal1.3g6g0.4g2.3g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 8.7g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 61g138kcal9.7g0.3g10.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)174g278kcal4.7g4.7g26g0g
Sinappi 4.3g5.7kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1442kcal125.8g29g88.6g6.2g
Valittu annoskoko625g721kcal62.9g14.5g44.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna313g361kcal31.5g7.3g22.2g1.6g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085