Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 505g386kcal87.2g0g3.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g25g227kcal0g0g25.3g0g
Sipuli (kuorittu)94g26kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1277kcal176.8g9g58g3.2g
Valittu annoskoko625g638kcal88.4g4.5g29g1.6g
Annoskoko puolitettuna313g319kcal44.2g2.3g14.5g0.8g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383638