Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha273g454kcal51.9g0g27.3g0g
Tomaattimurska 273g80kcal1.5g14.5g0.5g5.2g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g21g184kcal0g0g20.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6.8g24kcal0.8g4.8g0.1g0.2g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1532kcal111.4g46.2g97.2g12.6g
Valittu annoskoko625g766kcal55.7g23.1g48.6g6.3g
Annoskoko puolitettuna313g383kcal27.9g11.6g24.3g3.2g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853