Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 226g240kcal9g43.9g2g3.9g
Hk, sininen lenkki 580g263g604kcal26.3g16.5g47.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka113g40kcal3.2g5.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1780kcal77.6g133.6g100.8g9.6g
Valittu annoskoko625g890kcal38.8g66.8g50.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna313g445kcal19.4g33.4g25.2g2.4g
Arvot/100g100g143kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876