Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 43g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Chili, vihreä, tuore 7.9g3.5kcal0.2g0.6g0g0.1g
Tomaattimurska 197g58kcal1.1g10.4g0.4g3.7g
Vesi, vesijohtovesi 275g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 94g301kcal23g43.1g1.8g8.4g
Viinietikka 5.9g1.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g756kcal49.8g113g4.6g25.8g
Valittu annoskoko625g378kcal24.9g56.5g2.3g12.9g
Annoskoko puolitettuna313g189kcal12.5g28.3g1.2g6.5g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954