Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g8.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi79g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 28g246kcal0g0g27.8g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)199g616kcal33.8g107.2g5.8g25.8g
Ketsuppi, meira21g15kcal0.3g3.4g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Valkosipuli 4.8g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Palvikinkku Wursti60g55kcal9.2g0.4g1.2g0g
Oltermanni, perinteinen44g157kcal10.9g0g12.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g6g16kcal1.6g0g1g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g79g40kcal0.8g9.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2348kcal116.4g251.6g99g55g
Valittu annoskoko625g1174kcal58.2g125.8g49.5g27.5g
Annoskoko puolitettuna313g587kcal29.1g62.9g24.8g13.8g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.1g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993