Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g115g401kcal6.9g87g1.9g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 92g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g412g144kcal4.1g26.8g2.1g3.3g
Suola, annos 3g6.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1090kcal22g227.6g8g11.2g
Valittu annoskoko625g545kcal11g113.8g4g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g272kcal5.5g56.9g2g2.8g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139