Lihakastike (kerma+pippuri)

Poista lihasta nahka ja läskit.

Pilko ja ruskista pannulla muutamassa erässä.

Huuhtele pannu välillä vedellä ja kaada vesi kattilaan lihojen päälle.

Ripottele vehnäjauhot viimeisen lihaerän päälle ja anna ruskistua.

Lisää pilkotut sipulit kattilaan, mausta suolalla ja pippureilla.

Keittele muutama tunti välillä sekoittaen, ettei jauhosuuruste pala pohjaan kiinni.

Kun liha on mureaa, lisää kerma ja Maizenaa (1dl), kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku ja nauti esim.

lanttulaatikon kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uuniliha possu (Ei tiedossa), annos 100g268g348kcal2.7g2.7g2.7g2.7g
Vehnäjauho puolikarkea 17g60kcal1.8g12.2g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Vesi268g0kcal0g0g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g16g61kcal0.2g14.8g0.1g0g
Oliiviöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1105kcal10.6g64g22.2g8.2g
Valittu annoskoko625g553kcal5.3g32g11.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna313g276kcal2.7g16g5.6g2.1g
Arvot/100g100g88kcal0.8g5.1g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390026