Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 298g206kcal15.1g27.9g1.2g9.2g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Cashewpähkinä 36g206kcal7.2g6.7g16.6g1.3g
Mineraalisuola keskiarvo 2.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 239g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 12g106kcal0g0g11.9g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g2.4g9kcal1.2g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1071kcal48g74.4g59.8g22.2g
Valittu annoskoko625g536kcal24g37.2g29.9g11.1g
Annoskoko puolitettuna313g268kcal12g18.6g15g5.6g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928