Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g189g151kcal2.8g12.6g9.4g0g
Munakoiso 151g34kcal0.8g4.7g0.3g3.8g
Kesäkurpitsa zucchini 189g34kcal1.1g4.7g0.8g1.3g
Broccoli 200 g75g16kcal2.5g1.4g0.4g0g
Mineraalisuola keskiarvo 2.6g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 7.9g1.8kcal0.1g0.1g0g0.2g
Parmesaani (Joku), annos 30g4.5g17kcal1.1g0g1.5g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)5.7g41kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g588kcal16.8g47g33.8g10.6g
Valittu annoskoko625g294kcal8.4g23.5g16.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna312g147kcal4.2g11.8g8.5g2.7g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378