Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha276g459kcal52.5g0g27.6g0g
Sipuli 38g12kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 138g183kcal3.6g4.4g16.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)69g87kcal7.6g0.2g6.2g0g
Korppujauho 35g127kcal3.6g25.9g0.4g1.8g
Tomaatti, tuore69g14kcal0.4g2.6g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1761kcal136.4g69.8g102.2g6.8g
Valittu annoskoko625g880kcal68.2g34.9g51.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna313g440kcal34.1g17.5g25.6g1.7g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.6g8.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425