Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 393g154kcal4g27.7g0.8g10g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g59g112kcal1.5g2.1g10.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g63g176kcal11.9g0g13.8g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras12g32kcal1g6g0.1g1.6g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g98g72kcal7.9g7.9g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1091kcal52.6g87.4g52.6g23.2g
Valittu annoskoko625g545kcal26.3g43.7g26.3g11.6g
Annoskoko puolitettuna313g273kcal13.2g21.9g13.2g5.8g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154