Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 86g87kcal1.1g4.2g7.1g1.5g
Linssi, vihreä, go green183g618kcal53g104.2g1.8g55.8g
Kikherne (Gogreen), annos 100g183g192kcal14.6g25.6g3.7g18.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g91g26kcal0.5g5.4g0.2g2.3g
Rypsiöljy 16g143kcal0g0g16.1g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g54g62kcal3.2g2.7g4.3g0g
Kasvisliemikuutio 12g36kcal1.1g1.6g2.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2327kcal147g287.4g72g156.2g
Valittu annoskoko625g1163kcal73.5g143.7g36g78.1g
Annoskoko puolitettuna313g582kcal36.8g71.9g18g39.1g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.8g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506