Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 145g497kcal14.7g101.3g1.7g5.1g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.2g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 23g95kcal0g23.4g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen195g64kcal6.4g9.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 67g84kcal7.3g0.2g6g0g
Voi 7.8g57kcal0.1g0g6.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g160kcal0g0g17.8g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g17g87kcal0.7g9.9g5g0.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.4g0g0g
Banaani, kuorittu 139g121kcal1.5g25.5g0.6g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2393kcal62.2g354.8g74.8g17g
Valittu annoskoko625g1197kcal31.1g177.4g37.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna313g598kcal15.6g88.7g18.7g4.3g
Arvot/100g100g192kcal5g28.4g6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394394