Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 181g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g59g16kcal0.4g3.5g0.1g1.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka181g20kcal2g2g0.4g1.8g
Sipuli 25g7.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Seiti, pakasteena - Findus181g126kcal28.9g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g340kcal63.2g13.4g2g7.4g
Valittu annoskoko625g170kcal31.6g6.7g1g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g85kcal15.8g3.4g0.5g1.9g
Arvot/100g100g27kcal5.1g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750