Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g532g176kcal3.2g29.8g1.1g13.3g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)48g302kcal0g0g33.5g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 43g141kcal0.2g34.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1235kcal6.8g128.4g69.2g26.6g
Valittu annoskoko625g618kcal3.4g64.2g34.6g13.3g
Annoskoko puolitettuna313g309kcal1.7g32.1g17.3g6.7g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498