Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 243g185kcal4.6g37.7g0.5g2.4g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g104g151kcal15.6g0g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen174g57kcal5.7g8.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu63g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1026kcal66.6g96.4g39.6g6g
Valittu annoskoko625g513kcal33.3g48.2g19.8g3g
Annoskoko puolitettuna313g257kcal16.7g24.1g9.9g1.5g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479