Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto107g362kcal21.3g0g30.9g0g
Sipuli 71g22kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Parsakaali brokkoli 355g125kcal16.4g6.9g1.1g8.9g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)14g38kcal1.7g1.8g2.7g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g71g226kcal1.6g2.1g23.4g0g
Valkosipuli 7.1g7.7kcal0.6g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1560kcal85g30.8g116.4g20.4g
Valittu annoskoko625g780kcal42.5g15.4g58.2g10.2g
Annoskoko puolitettuna313g390kcal21.3g7.7g29.1g5.1g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036