Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 300g117kcal3g20.3g0.8g5.5g
Mustikka metsä- 78g34kcal0.4g5g0.5g2.6g
Vadelma 62g26kcal0.6g2.5g0.5g2.3g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa67g34kcal0.5g7.4g0g0.3g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g16g50kcal0.2g12.1g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 103g35kcal3.2g5.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g590kcal15.8g105g3.8g21.4g
Valittu annoskoko625g295kcal7.9g52.5g1.9g10.7g
Annoskoko puolitettuna313g148kcal4g26.3g1g5.4g
Arvot/100g100g47kcal1.3g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384