Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 446g909kcal79.9g0g66.1g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Kauralese 34g121kcal6g15.3g2.6g5.9g
Kananmuna kuorineen punnittu 67g84kcal7.4g0.2g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2287kcal190.2g41g149.8g14.4g
Valittu annoskoko625g1143kcal95.1g20.5g74.9g7.2g
Annoskoko puolitettuna313g572kcal47.6g10.3g37.5g3.6g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098