Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 388g314kcal6.1g65.3g0.2g11.6g
Kesäkurpitsa zucchini 228g41kcal1.3g5.7g0.9g1.6g
Mineraalisuola keskiarvo 2.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g828kcal14.8g142g15.6g26.4g
Valittu annoskoko625g414kcal7.4g71g7.8g13.2g
Annoskoko puolitettuna313g207kcal3.7g35.5g3.9g6.6g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773