Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 445g80kcal2.5g11.1g1.8g3.1g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)159g32kcal1g5.6g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.4g46kcal0.1g0.1g5.1g0g
Timjami 1.3g3.6kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Mustapippuri, annos 1g1.3g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g13g12kcal0.1g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g354kcal7.8g39.8g15g7.2g
Valittu annoskoko625g177kcal3.9g19.9g7.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna313g89kcal2g10g3.8g1.8g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181