Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)202g706kcal26.2g139.1g5g6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha202g335kcal38.3g0g20.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)202g171kcal2g7.1g14.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g20g6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2435kcal133.4g294g78.8g12g
Valittu annoskoko625g1218kcal66.7g147g39.4g6g
Annoskoko puolitettuna313g609kcal33.4g73.5g19.7g3g
Arvot/100g100g195kcal10.7g23.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118