Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 388g294kcal7.3g59.9g0.8g3.9g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.7g0.1g2.2g0g
Kauralese 10g35kcal1.7g4.4g0.7g1.7g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g133kcal4g27.2g0.5g1.4g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)62g76kcal1.4g16.9g0.2g0.5g
Kananmuna kuoreton 21g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Kananmuna, keitetty 43g61kcal5.3g0.1g4.4g0g
Maito, Kevyt39g18kcal1.2g1.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1355kcal52.6g221.2g23.2g15g
Valittu annoskoko625g678kcal26.3g110.6g11.6g7.5g
Annoskoko puolitettuna313g339kcal13.2g55.3g5.8g3.8g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196