Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g120g434kcal17.5g84.3g2.8g1.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g151g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Kurkku,tuore 100g181g17kcal1.1g2.5g0.2g0g
Persilja 36g10kcal0.5g0.4g0.1g2.9g
Rucola, lautaselinen n. 30g18g2.7kcal0.2g0.4g0g0.3g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g17g20kcal0.4g1g1.5g0.3g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g90g253kcal17.2g0g20.8g0.9g
Sitruunamehu, laimentamaton12g2.5kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1539kcal75.6g189g51.8g15.8g
Valittu annoskoko625g770kcal37.8g94.5g25.9g7.9g
Annoskoko puolitettuna313g385kcal18.9g47.3g13g4g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352